Konzalting i edukacija

Ponekad je već uspješnu priču potrebno promotriti iz drugačije perspektive. Sljedeći ju je put potrebno izmijeniti iz temelja. I sve između. Kontaktirajte nas – vrhunski konzalting i edukacija iz široke palete digitalnog marketinga. Od sadržaja i strukture web stranica, CMS-a i online prodajnog sustava do pisanja blogova ili komentiranja na facebooku. A mi ćemo se svojski potruditi da to znanje usvojite, zadržite i primijenite u praksi.

Saša Petković je iskusni edukator i prezentator najrazličitijih marketinških tema. Od izrade i argumentacije medija planova, do svih detalja oko operativne provedbe samog oglašavanja.

Konzalting i edukacija o digitalnom marketingu

Štogod vas zanimalo o online marketingu, javite se  s povjerenjem. Naš Saša Petković je proveo brojne edukacije na različitim univerzitetima, kao i prezentacije za Google, među ostalima.

Teme u kojima smo stručni za konzalting i educiranje

Sadržajni marketing / Content marketing

Svjesni ste važnosti novog sadržaja na web stranici, ali ne znate o čemu sve trebate voditi pažnju dok pišete?

Posjetitelji vaših stranica brzo napuštaju vaše blog objave?

Već ste objavili nekoliko blogova, ali je inspiracija presušila?

Pouzdajete se u alate koje imate, ali vaše objave nikako da zauzmu željenu poziciju na Googleu?

Možemo vam pomoći. Kontaktirajte nas  za konzalting oko ovih i drugih pitanja vezanih uz sadržajni marketing. A ukoliko biste željeli nama prepustiti brigu oko pisanja novog sadržaja za vaš web – pročitajte najprije što nudimo , pa nas “cimnite” za ponudu. 😊

Medija planiranje

Plan oglašavanja je bazni dokument s kojim započinje svaka uspješna promidžbena kampanja. Željeli biste imati plan oglašavanja vaše tvrtke, ali ne znate kako i što i gdje i s kim? Na pravom ste mjestu. Kontaktirajte nas, a mi ćemo Vas educirati o ovome.

Društvene mreže

Od Facebooka do YouTubea. Od Instagrama do LinkedIna. Imamo iskustvo. Imamo strast. Imamo znanje. Dopustite nam da vam pomognemo.

SEO

E, ovdje briljiramo. Dajte da vam prenesemo naš knowhow. Prednosti za vas bit će dugoročne i mnogobrojne.

UX

Konzalting oko korisničkog iskustva na stranici. Ovdje možete pročitati što je to korisničko iskustvo web stranica, a preko gumba ispod nas možete kontaktirati i angažirati da vam pomognemo smjernicama namijenjenima da vaš web bolje konvertira.

Mobilno oglašavanje

Imate proizvod ili uslugu koja je prilagođena samo mobilnim uređajima? Ne želite da se vaš marketinški budžet rasipa na oglašavanje na desktop ili laptop računalima? Znamo kako to postići!

Video-oglašavanje

Jao, kako biste rado imali onaj super-video koji prezentira vaš proizvod na fantastičan način! Ne znate kako ga napraviti, a kad ga napravite, niste sigurni kako ga približiti vašoj ciljanoj publici? Konverzija vam može pomoći.

Konverzijin konzalting i edukacijA - metode prijenosa informacija

Preferiramo uživo. Ali – sukladno aktualnom stanju i vašim afinitetima – možemo i konzalting i edukacije odraditi virtualno. Preko Skypea, Microsoft Teamsa, Google Meet-a… štogod vi preferirate.

Znači, ako biste željeli jednu drugačiju perspektivu i pogled na digitalni marketing, s puno korisnih priča iz prakse i zaključaka dobivenih eksperimentiranjem kroz godine, kontaktirajte nas za Sašin angažman👇