O nama

Saša Petković, osnivač Konverzije, veteran je digitalnog marketinga. Jedan je od prvih u regiji dobio Googleov certifikat oglašivača davne 2007. godine. Dajmo riječ čovjeku da kaže malo o nama:

Nakon 16 godina agencijskog iskustva, odlučio sam otvoriti vlastitu agenciju za digitalni marketing. Smatram da klijentima mogu ponuditi kvalitetu na koju su od mene već navikli, po povoljnijim uvjetima, i s većim fokusom na komunikaciji operativne provedbe i rezultata oglašavanja.

Odlučio sam svojoj agenciji nadjenuti ime Konverzija, kao sinonim za ono pozitivno, željeno; za nadu svih vlasnika web stranica u povećanje prodajnih rezultata nakon angažmana moje agencije.

Moji klijenti znaju koliko se dajem u sve čime se strastveno bavim. A tu digitalni marketing prednjači.

Od content marketinga za kojeg gajim posebnu ljubav, preko oglašavanja na platformama Google i Facebook, do SEO aktivnosti, konzaltinga i edukacija – u svemu sam 110%.

A u slobodno vrijeme bavim se maslinarstvom i glazbom.

Sa suprugom Vedranom vodim OPG Rakovac u sklopu kojega na tržište plasiramo ekstra djevičansko maslinovo ulje Bilini

Sviranjem bubnjeva bavim se dulje nego digitalnim marketingom. 🙂

Od 1991. naovamo, odsvirao sam preko 500 nastupa s brojnim istarskim grupama i umjetnicima, među kojima bih izdvojio grupu Messerschmitt, Zhel, Francija Blaškovića, Nolu i mnoge mnoge druge.

U bubnjanju se vodim istom devizom kao i u digitalnom marketingu: “Maksimalno svladaj vještinu i daj sve od sebe u prezentaciji rezultata dugogodišnjeg iskustva ljudima koji su te angažirali.”

 

Saša Petković

Konverzija, agencija za digitalni marketing