Uvjeti korištenja

Opći uvjeti

Korištenjem ove stranice smatra se da ste u potpunosti upoznati i suglasni s ovdje navedenim Uvjetima korištenja i Izjavom o tajnosti podataka.

Usluga koju pruža Konverzija, obrt za digitalni marketing, vl. Saša Petković (dalje u tekstu Konverzija) sa sjedištem u Puli, sastoji se od upravljanja sadržajem i formom, organizacije i prodaje kao i pružanja usluga putem interneta.

Svakim daljnjim korištenjem ove stranice nakon upoznavanja s ovim uvjetima, smatra se da su korisnici suglasni s ovdje iznesenim, te pristaju na korištenje stranice i usluga koje ona pruža, a sukladno tim uvjetima. Korisnik je odgovoran za zaštitu povjerljivosti lozinki koje se pojavljuju i kreiraju pri korištenju usluga koje pruža Konverzija.

Ukoliko navedeno ne prihvaćate ili se ne slažete s istim, molimo da ne koristite ovu internet stranicu i usluge koje ona pruža.

Korisnik ili krajnji korisnik je svaka osoba koja na bilo koji način posredno ili neposredno koristi ili je koristila usluge na web stranici konverzija.hr.

Konverzija zadržava pravo u bilo kojem trenutku izmijeniti ili ukinuti bilo koji dio svog poslovanja, uključujući i bez ograničenja, vrijeme dostupnosti, sadržaj, kao i opremu potrebnu za pristup ili korištenje ovih internet stranica.

Konverzija može prestati slati informacije, može promijeniti ili ukinuti bilo koji način prijenosa podataka, te može promijeniti brzine prijenosa podataka, kao i bilo koje druge karakteristike. Konverzija zadržava pravo u svakom trenutku, i bez prethodne obavijesti, ukoliko to smatra potrebnim i nužnim, ukinuti ili izmijeniti bilo koji od ovdje navedenih uvjeta korištenja internet stranice i / ili izjavu o povjerljivosti podataka. Stoga Konverzija savjetuje korisnicima da periodično ponovno pročitaju informacije sadržane u uvjetima korištenja i izjavi o povjerljivosti podataka, a kako bi bili informirani o eventualnim promjenama.

Ako dođe do promjene Uvjeta korištenja i / ili Izjave o povjerljivosti podataka, a korisnik nastavi koristiti ovu internet stranicu, smatra se da prihvaća nove Uvjete korištenja i izmijenjenu Izjavu o povjerljivosti podataka. Svaka eventualna izmjena ili brisanje uvjeta korištenja važeća je prema trećima odmah po objavi na internetskim stranicama konverzija.hr. Svako korištenje, osim upoznavanja s izmjenama uvjeta, predmetne internet stranice od strane krajnjeg korisnika nakon takve promjene podrazumijevat će se kao prihvaćanje tih promjena. Obveza i dužnost korisnika je da koriste internetsku stranicu konverzija.hr isključivo u skladu s propisima Republike Hrvatske, kao i s općim moralnim i etičkim načelima. Konverzija može u svakom trenutku vršiti kontrolu sadržaja na svojim internet stranicama, a s ciljem osiguranja poštivanja ovih uvjeta korištenja i poštivanja propisa Republike Hrvatske.

Autorska prava

Kompletan sadržaj koji se nalazi na ovoj internet stranici vlasništvo je Konverzije, te je kao takav zaštićen zakonom ili se koristi sukladno odobrenju nositelja autorskih prava, te nositelja prava na žigovima i / ili dizajnu, kao i sukladno drugim potrebnim odobrenjima. Konverzija je također nositelj autorskih prava na kompletnom vizualnom sadržaju internet stranice konverzija.hr nužnom za ispravno i nesmetano funkcioniranje.

Zabranjeno je bilo kakvo umnožavanje, distribuiranje, kopiranje i/ili objavljivanje sadržaja internet stranice konverzija.hr bez prethodnog pismenog odobrenja vlasnika.

Svako kršenje ove zabrane može imati za posljedicu povredu autorskih prava ili kakvog drugog prava, što može proizvesti neželjene učinke kao što su pokretanje raznih vrsta sudskih postupaka, a osobito može dovesti do kaznenog progona.

Korisnik može s ove internet stranice preuzimati, ispisivati ili spremati materijale zaštićene autorskim pravom samo i isključivo u svrhu svoje vlastite i osobne upotrebe.

Ograničenje odgovornosti

Sadržaj stranice konverzija.hr korisnici koriste isključivo na vlastitu odgovornost. Konverzija nije odgovorna za posljedice koje eventualno mogu nastati upotrebom ove internet stranice, kao ni za točnost, porijeklo, kvalitetu, pouzdanost ili sadržaj bilo koje informacije, usluge ili robe dane preko ovih internet stranica, kao ni za sadržaj postavljen od strane korisnika, trećih osoba ili neovlaštenih korisnika.

Korisnicima nije dozvoljeno putem ovih internet stranica objavljivati, prenositi ili učiniti dostupnima na bilo koji drugi način materijale čijim sadržajem se na bilo koji način krše prava ili diskreditiraju drugi.

Konverzija zadržava diskrecijsko pravo da sama ocijeni je li došlo do povrede obveza od strane korisnika. Konverzija zadržava pravo deaktivacije korisničkog računa u slučaju neprimjerenih komentara, provokacija i sl., a bilo kakav sadržaj koji nije u skladu s uvjetima korištenja bit će odmah uklonjen ili promijenjen bez posebne najave ili obrazloženja.

Konverzija nije odgovorna za bilo kakav eventualni gubitak ili štetu nastalu iz razloga što se korisnik oslonio na informacije dobivene na ovom internet portalu. Internet stranica konverzija.hr sadrži poveznice (linkove) prema drugim internet stranicama te se Konverzija ne smatra odgovornom za sadržaj na tim stranicama. U slučaju da korisnik pristupi internet stranicama trećih strana, čini to isključivo i samo na vlastitu odgovornost, što podrazumijeva isključenje odgovornosti Konverzije.

Korisnik je suglasan da je korištenje internet stranice konverzija.hr isključivo na njegovu vlastitu odgovornost. Konverzija, kao niti jedna treća osoba povezana s njom, ne jamče ni na koji način da upotreba ove internet stranice neće biti prekinuta ili da će biti bez poteškoća u radu. Korisnik je suglasan s time da pristup ovoj internet stranici ponekad može biti u prekidu, privremeno nedostupan ili isključen zbog rutinskog održavanja stranice i/ili iz drugih razloga za koje nije odgovoran vlasnik ove stranice.

Krajnji korisnik je upoznat i suglasan s činjenicom da pri korištenju internetskom mrežom ponekad može doći do tehničkih problema pri funkcioniranju navedene, a s time i do privremenog prekida usluga. Takvi i slični događaji su izvan kontrole Konverzije, pa iz tog razloga Konverzija ne može biti odgovorna za bilo kakav gubitak podataka ili kakav drugi štetni događaj do kojeg može doći za vrijeme korištenja i pružanja usluga. Konverzija ni u kojem slučaju neće biti odgovorna za bilo kakvu štetu koja može nastati kao posljedica korištenja ili nemogućnosti korištenja ovom internet stranicom. Korisnik potvrđuje da se ovo odnosi na cjelokupan sadržaj web stranice.

Ova izjava o odgovornosti se odnosi na sve eventualno nastale štete ili moguće ozljede uzrokovane bilo kakvom greškom, brisanjem, lošim osobinama, prekidom, izuzećem, računalnim virusom, kvarom, kašnjenjem u radu ili prijenosu, prekidom u komunikacijskoj liniji, krađom, raskidom ugovora, uništenjem ili neovlaštenim pristupom, promjenama ili zlouporabom zapisa, neprikladnim ponašanjem, nemarom ili bilo kakvom drugom radnjom.

Registrirani korisnici

Korisnici prilikom registracije moraju unijeti istinite podatke, te odabrati korisničko ime i tajnu lozinku.

Korisnik je suglasan da su sve opcije međusobnog komuniciranja javnog karaktera i nemaju status povjerljivih informacija, pa stoga Konverzija može nadzirati sadržaj komunikacije korisnika bez njihovog znanja i posebnog odobrenja. Pošto Konverzija obavezno ne kontrolira ili autorizira sadržaj poruka ili informacija koje se mogu naći na ovim internet stranicama, Konverzija nije odgovorna kako za radnje koje korisnik poduzima u bilo kojem dijelu ove internet stranice, tako i za sadržaj koji bi korisnik mogao postaviti na istima.

Internet stranica konverzija.hr zadržava pravo objave informacija u slučaju tužbe ili zakonskih akcija podignutih zbog korisničkih sadržaja.

Registrirani korisnici obvezuju se da neće:

koristiti komunikacijske servise za piramidalne sheme, lančana pisma, junk mail, spam ili bilo koji drugi oblik višestrukog slanja komercijalnog ili drugog sadržaja,
maltretirati, ugrožavati, vrijeđati, prijetiti, obmanjivati ili na bilo koji način povređivati prava drugih korisnika naših i tuđih komunikacijskih servisa,
objavljivati i distribuirati nedoličan, vulgaran, nepristojan ili nezakonit sadržaj, uploadati ili širiti sadržaje zaštićene autorskim pravima,
uploadati datoteke koje sadržavaju viruse, crve, trojane ili bilo kakav drugi štetni software,
lažno se predstavljati u svrhu prijevare ili obmane drugog korisnika, ili kreirati višestruke profile,
sugerirati na bilo koji službenu povezanost s web stranicom konverzija.hr,
kršiti bilo koji važeći zakon.

Konverzija može u svako doba raskinuti poslovni odnos s bilo kojim svojim korisnikom, te mu ukinuti lozinke/zaporke ili korisničke račune. U tom slučaju ne prestaju vrijediti uvjeti koji se odnose na odgovornost i obveze korisnika.

Izjava o privatnosti

Web stranica konverzija.hr (u nastavku: “web stranica”) predano štiti privatnost svojih korisnika. Ova Izjava o privatnosti sadrži odredbe kako web stranica prikuplja i koristi podatke. Pristupom web stranici korisnici se slažu s načinima prikupljanja i korištenja podataka opisanim u ovoj izjavi o privatnosti.

Zaštita osobnih podataka vrlo je važna za nas. Stoga obrađujemo Vaše podatke isključivo na temelju zakonskih propisa. U ovim pravilima o privatnosti Vas obavještavamo o najvažnijim aspektima obrade podataka unutar naše web stranice.

Kontaktirajte nas: Ako nas kontaktirate putem obrasca na web stranici ili putem e-maila, vaši podaci za kontakt će biti pohranjeni kako bismo obradili vaš zahtjev i u slučaju naknadnih pitanja. Nećemo dijeliti te podatke bez vašeg pristanka.

Obrada vaših podataka

Uslužne tvrtke mogu samo pružati usluge koje se nude brzo i ekonomično uz pomoć elektronske obrade podataka, a za to nam trebaju osobni podaci. To je također slučaj ako želimo stupiti u kontakt s vama ili ukoliko biste željeli da vas konzultiramo. Prikupljanje, obrada i korištenje ovih podataka u pravilu je uređeno zakonom.

Prilikom svih posjeta ili pristupa korisnika našem mrežnom odredištu, te prilikom skidanja informacija s naših stranica, izrađuju se podaci o tim procesima, te se isti pohranjuju u datoteci na našem serveru. Nijedan osobni podatak neće biti prikupljen. Podaci se pohranjuju anonimno i, stoga, bez osobne reference. Ti se podaci prikupljaju zbog zaštite sigurnosti podataka, te u statističke svrhe.

Jednom godišnje možete zatražiti informacije o vašim pohranjenim osobnim podacima bez naknade. Svaki dodatni zahtjev u istom godišnjem razdoblju će se naplatiti. Osim toga, možete zatražiti ispravak podataka ako su isti netočni ili nepotpuni. Možete podnijeti zahtjev za brisanje ili blokiranje vaših podataka, ukoliko je njihovo prikupljanje, obrada ili uporaba dokazano nedopušteno ili više nije potrebno. Da biste iskoristili ta prava, upotrijebite podatke za kontakt navedene na ovom mrežnom odredištu.

Anonimizacija IP adresa

Na ovoj web stranici koristimo funkciju “aktivacija IP anonimizacije”. Kao rezultat toga, Google će unaprijed skratiti vašu IP adresu u državama članicama Europske unije ili u drugim državama ugovornicama Sporazuma o Europskom gospodarskom prostoru. Samo u iznimnim slučajevima puna će IP adresa biti poslana Googleovom poslužitelju u SAD i tamo će se skratiti. U ime operatera ove web stranice, Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, sastavljao izvješća o aktivnostima na web stranici i pružao druge usluge vezane uz aktivnost web stranica i korištenje interneta korisniku mrežnog odredišta. IP adresa koju Google Analytics dodjeljuje kao dio Google Analyticsa neće se spojiti s drugim Googleovim podacima.

Statistička evaluacija / praćenje

Sljedeći kolačići usmjereni na ciljeve koriste se za statističku evaluaciju korištenja naše web stranice.

Praćenje za personalizaciju

Kolačić se koristi za prikaz prilagođenih prijedloga stranice. Na taj način ne pohranjuju se IP brojevi. U sklopu posjeta web stranici prikupljaju se sljedeći podaci pomoću piksela koji je integriran na svaku web stranicu:

Unutarnji ID pozvane stranice
Atributi pozvane stranice
Kategorije pristupljene stranice
Ti se podaci neće otkriti.

Korištenje kolačića

Naša web stranica koristi takozvane kolačiće. To su male tekstualne datoteke koje su pohranjene na vašem uređaju pomoću preglednika. Oni ne štete.

Kolačiće koristimo kako bismo svoju ponudu učinili jednostavnijom za korisnika. Neki kolačići ostaju pohranjeni na vašem uređaju dok ih ne izbrišete. U uputama preglednika možete pronaći naputak kako izbrisati kolačiće. Kolačići nam omogućuju prepoznavanje vašeg preglednika za vaš sljedeći posjet.

Ako to ne želite, možete postaviti preglednik tako da vas obavijesti o postavljanju kolačića i to dopuštati samo u pojedinim slučajevima.

Onemogućavanje kolačića može ograničiti funkcionalnost naše web stranice.

Korištenje servisa Google Analytics

Ova web stranica koristi funkcije servisa Google Analytics za potrebu web analize. Dobavljač je Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD.

Google Analytics koristi kolačiće.

Prilikom vaše posjete ovoj web stranici koriste se kolačići za generiranje podataka koje Google prikuplja i obrađuje. To možete spriječiti preuzimanjem i instaliranjem dodatka preglednika koji je dostupan na sljedećem linku: https://support.google.com/analytics/answer/6004245?hl=hr

Više informacija o obradi korisničkih podataka na usluzi Google Analytics potražite u Googleovim pravilima o privatnosti: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout?hl=hr

Bilten dostavljan e-poštom (Email Newsletter)

Možete se pretplatiti na naš bilten (newsletter) putem naše web stranice. Za to nam je potrebna vaša adresa e-pošte i vaša izjava da prihvaćate newsletter. Dopunske informacije o tvrtki, adresi i područjima interesa obrađujemo i koristimo za slanje traženih informacija. One neće biti prosljeđivane trećim stranama.

Možete odbiti vaš pristanak za pohranu podataka, upotrebu vaše adrese e-pošte za potrebu dostave newslettera u bilo kojem trenutku – to možete učiniti putem poveznice u pojedinom biltenu ili izravnim kontaktom na info@konverzija.hr. U tom ćemo slučaju odmah izbrisati vaše podatke u vezi dostave newslettera.

Za distribuciju newslettera koristimo sustav MailChimp (zaštitni znak tvrtke Intuit, 2632 Marine Way Mountain View, CA 94043, SAD). MailChimp je prilagođen Privacy Shield dogovoru o zaštiti podataka, te se mora pridržavati pravila o privatnosti EU-a. Pravila o zaštiti privatnosti od strane MailChimpa: https://www.intuit.com/privacy/statement/ će koristiti vaše podatke samo u svrhu dostave newslettera, procjenu isporuke i poboljšanja usluge. MailChimp vas neće izravno kontaktirati ili koristiti vaše podatke. Oni se neće prosljeđivati trećim stranama. Podaci koje koristi MailChimp uključuju “web beacon” koji u MailChimp šalje informacije o otvaranju newlettera i/ ili aktivaciju poveznica unutar newslettera. Kod tog procesa, informacije o vašem Internet pregledniku, vašoj IP adresi i vašoj lokaciji će biti poslane u MailChimp.

Remarketing / Retargeting

Ovo mrežno odredište koristi tzv. “oznake retargetiranja”. Oznaka “retargeting” je JavaScript programski kod koji se nalazi u izvornom kodu ove web stranice. Kada korisnik posjeti jednu od stranica koje sadrže kod za retargeting, davatelj online oglašavanja (npr. Google) postavlja kolačić u Internet preglednik korisnika i potom povezuje tog korisnika s pripadajućim popisom retargeting publike. Taj se kolačić upotrebljava za pokretanje kampanja ponovnog ciljanja (“Oglašavanje temeljeno na interesima”) na drugim web mjestima.

To su usluge tvrtke Google Inc. (1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD, u daljnjem tekstu “Google”). Google upotrebljava kolačiće pohranjene na vašem računalu i pomoću njih analizira korisnikovu uporabu web stranice. Informacije koje kolačić generira o vašoj uporabi ove web stranice (uključujući vašu IP adresu) prenijet će i pohranjuje Google na poslužiteljima u Sjedinjenim Državama. Google potom u svojoj evidenciji skraćuje IP adresu za posljednje tri znamenke, pa samim time daljnje korištenje te IP adrese više nije moguće. Google je u skladu sa US Safe Harbor pravilima o zaštiti privatnosti i registriran je u US Safe Harbor programu Ministarstva trgovine. Google će koristiti ove informacije kako bi procijenio vašu upotrebu web stranice, sastavljao izvješća o korištenju mrežnog odredišta za upravitelje web stranica i pružao druge usluge povezane s aktivnostima na web stranici i korištenjem Interneta. Google također može prenijeti te podatke trećim stranama ako je to propisano zakonom ili ako treće strane obrađuju te podatke u ime Googlea. Treće strane, uključujući Google, stavljaju oglase na web stranice na internetu. Treće strane, uključujući Google, koriste pohranjene kolačiće kako bi poslužili oglase na temelju prethodnih posjeta korisnika na ovoj web stranici. Google nikada neće povezati vašu IP adresu s drugim podacima na Googleu. Prikupljanje i skladištenje podataka se može u svakom trenutku poništiti, a što će imati efekta u budućnosti.

Poveznice na druge web stranice

Ovo mrežno odredište sadrži poveznice na druge web stranice (tzv. eksterne veze). Nemamo kontrolu nad činjenicom da li su operatori drugih web stranica u skladu s propisima o zaštiti podataka.

Sigurnost osobnih podataka

Osobni podaci koji se razmjenjuju između vas i nas putem naše web stranice prenose se najsuvremenijim vezama. Svi korišteni IT sustavi zaštićeni su od neovlaštenog pristupa sigurnosnim sustavima, a zaposlenici se obvezuju na tajnost podataka. Međutim, Konverzija nema utjecaja na prijenos podataka putem Interneta i stoga ne može isključiti zlouporabu pristupa treće strane. Prijenosni podaci pohranjeni su za daljnju obradu.

Nesuglasnost s prikupljanjem / kontrolom podataka

Ukoliko nam ne dopuštate uporabu kolačića, određene značajke i stranice neće funkcionirati prema očekivanjima. Kolačići koji su već na vašem računalu mogu se izbrisati u bilo kojem trenutku. Postupak možete pronaći u uputama preglednika.

Naša obrada podataka temelji se na zakonskim odredbama članka 96, stavak 3 TKG i članak 6. stavak 1 lit. (pristanak), kao i recital 47 (legitiman interes) GDPR-a.

Međutim, imate pravo na informacije, ispravke, brisanje, ograničavanje, prijenos podataka, nesuglasnost i opoziv. Ako smatrate da je prekršeno vaše pravo prema zakonu o zaštiti osobnih podataka, ili da je prekršen bilo koji od vaših zahtjeva za privatnost, možete se obratiti nadležnoj instanci. U Hrvatskoj to je Agencija za zaštitu osobnih podataka (AZOP).

Pravila o privatnosti za korištenje društvenih mreža

Facebook: Na našim su stranicama ugrađeni dodaci društvene mreže Facebook (Facebook Inc., 1601 Willow Road, Menlo Park, Kalifornija, 94025, USA). Facebookove dodatke možete prepoznati po logotipu Facebooka ili gumbu “Like”.

Ako posjetite našu web stranicu s takvim dodatkom, vaš preglednik uspostavlja izravnu vezu s Facebookovim poslužiteljima. Sadržaj dodataka Facebook prenosi izravno u vaš preglednik i unosi ga na web stranicu. Putem ove integracije dodataka, Facebook prima informaciju da ste pristupili odgovarajućoj stranici našeg mrežnog odredišta. Ako imate Facebook korisnički račun, prijavljeni ste na Facebook tijekom posjeta našoj web stranici ili spremite Facebook kolačiće na vašem računalu, Facebook može dodijeliti posjet vašem Facebook korisničkom računu. Ako ste u interakciji s dodacima, na primjer, klikom na „Like” gumb ili ostavljajući komentar, odgovarajuća informacija se iz vašeg preglednika šalje izravno na Facebook, u kojoj se čuva, i – ovisno o postavkama vašeg Facebook profila – može biti prikazana na vašem Facebook profilu. Ako ne želite da Facebook sprema te podatke, odjavite se s Facebooka prije nego što posjetite naše web stranice, ili izbrišite Facebook kolačiće.

Za više informacija o svrsi i opsegu prikupljanja podataka, daljnjoj obradi i korištenju podataka od strane Facebooka, kao i o vašim povezanim pravima i opcijama postavki za zaštitu vaše privatnosti, pogledajte pravila o privatnosti tvrtke Facebook: https://www.facebook.com/policy.php

Google karte

Za prikaz zemljovida, karata i sl. Koristimo karte s Google karti (tvrtke Google Inc., 1600 Amphitheatre Parkway, Mountain View, CA 94043, SAD). Ako upotrebljavate tu platformu, bit ćete izravno povezani s Googleovim poslužiteljima, a vi ćete prenijeti podatke, IP adresu, podatke o lokaciji i sve druge podatke Googleu. Korištenjem ove usluge automatski prihvaćate Googleova pravila o podacima: https://policies.google.com/privacy?hl=hr

Trajanje pohrane podataka

Konverzija prikuplja i koristi osobne podatke kako bi vam pružili optimalnu ponudu usluga i obavještavali Vas o novim proizvodima. Ukoliko za njih niste zainteresirani, uvijek nas o tome možete obavijestiti putem kontakt podataka u pravnoj obavijesti.

Podaci pohranjeni kod nas – uključujući i osobne podatke – bivaju pohranjeni sve dok to odgovara zakonskoj obvezi pohrane ili je prikladno za ispunjenje naših usluga.

Prikupljanje osobnih podataka

Da biste se prijavili kao korisnik, web stranica treba informacije koje dopuštaju osobnu identifikaciju (osobne podatke) ili nam dopuštaju da kontaktiramo korisnika o provedbi usluga ili transakcija koje je tražio, kao npr. primanje informacija o uslugama/proizvodima koje nudi web stranica, narudžbama i sl. Osobni podaci koje prikupljamo, mogu uključivati korisničko ime i prezime, naziv tvrtke ili organizacije, email adresu, adresu prebivališta ili boravišta, kontakt telefon, mjesto poslovanja/sjedište tvrtke, informacije o poslu i informacije o tvrtki korisnika.

Stranica može prikupljati određene podatke o posjetu korisnika, kao što je ime davatelja Internet usluga i IP adresa (Internet Protocol) preko koje korisnik pristupa na internet, datum i vrijeme, tj. kada korisnik pristupa na web stranicu i internet adresu web stranice odakle je korisnik izravno došao na stranicu. Ovi podaci se koriste za poboljšanje i administraciju same web stranice, analiziranje trendova i podataka.

Upotreba osobnih podataka

Osobni podaci prikupljeni na ovim web stranicama biti će korišteni za funkcioniranje same web stranice i za provedbu usluga ili transakcija koje je korisnik tražio ili dopustio. U te svrhe možemo koristiti osobne podatke kako bi korisniku mogli ponuditi učinkovitije usluge ili da poboljšamo web stranicu kako bi postala jednostavnija za upotrebu tako da se ukloni potreba za višestrukim unosom istih podataka.

Korisnikove osobne podatke možemo koristiti u svrhu da mu nudimo važne informacije o uslugama koje koristi, uključujući važna ažuriranja i obavijesti. Osim toga, možemo korisnicima njihovom dozvolom slati informacije o drugim uslugama.

Ako se korisnici prijave ili pristanu na primanje promotivnih emailova, web stranica može koristiti prilagođene linkove ili slične tehnologije kako bi pratili email linkove koje korisnici odabiru. Na taj način možemo prikupljene informacije povezati sa korisnikovim osobnim podacima, da bismo mu mogli nuditi još kvalitetniju email komunikaciju ili informacije o kupnji. U svakoj email poruci koju pošaljemo korisniku je link koji omogućuje prekid slanja te vrste poruka na email adresu korisnika.

Kontrola osobnih podataka

Ako nije drugačije navedeno, osobni podaci dobiveni od strane korisnika na stranici bez njegove dozvole neće biti dani na uvid bilo kojoj drugoj fizičkoj ili pravnoj osobi.

Web stranica može povremeno slati email poruke u kojima korisnike obavještava o tehničkim ili sigurnosnim problemima koji su povezani sa uslugama/proizvodima koje je tražio ili sa potvrdom tražene usluge. Za neke usluge uspostava kontakta s korisnicima je najvažniji dio usluge. Slanje te vrste obavijesti korisnici ne mogu spriječiti, jer smo mišljenja da su najvažniji dio usluge koju su odabrali.

Ažuriranje izjave o privatnosti

Zadržavamo pravo da ova Izjava o privatnosti može biti povremeno ažurirana. O značajnim promjenama ove Izjave o privatnosti korisnike ćemo obavijestiti ili stavljanjem istaknute obavijesti na web stranicu ili dostavom izravne obavijesti putem emaila.

Preporučamo da korisnici web stranice povremeno provjere ovu Izjavu o privatnosti kako bi ostali u tijeku na koji način web stranica štiti njihove osobne podatke koje prikuplja. Nastavak korištenja ove web stranice predstavlja pristanak korisnika na ovu Izjavu o privatnosti i na moguća ažuriranja.

Razno

Ukoliko bilo koja strana ne iskoristi svoja prava iz ovih uvjeta korištenja, to se neće smatrati odricanjem ili gubitkom tih prava, kao ni bilo kojih drugih ovdje navedenih prava.

Ističe se da su naslovi iznad poglavlja ovih Općih uvjeta prodaje postavljeni radi lakšeg snalaženja, te da isti niti na koji način ne utječu na tumačenje ovih Općih uvjeta prodaje. U slučaju ništavnosti, pobojnosti ili neprovedivosti bilo koje odredbe ovih Općih uvjeta prodaje takva ništavna, pobojna ili neprovediva odredba neće utjecati na valjanost ostalih odredbi ovih Općih uvjeta prodaje.

Za sve pravne sporove koji mogu nastati vezano za korištenje ove internet stranice nadležan je sud u Puli.

Reklamacije

Reklamacije se zaprimaju pismenim putem na email: info@konverzija.hr ili na adresu Vidikovac 68, 52100 Pula ili na broj telefona 095 386 3787.

U slučaju skrivenih nedostataka, koji nisu bili vidljivi prilikom angažmana Konverzije, primjenjuje se odredba Zakona o obveznim odnosima.

Primjedbe i prigovori

Konverzija poštuje važeći Zakon o zaštiti potrošača.

U slučaju primjedbe ili pritužbe, klijent može stupiti u kontakt s Konverzijom na broj telefona: 095 386 3787 ili email: info@konverzija.hr.

Sukladno Zakonu o zaštiti potrošača Kupac može pisani prigovor podnijeti putem pošte ili elektroničke pošte. Na sve primjedbe i prigovore Konverzija će odgovoriti u roku od maksimalno 15 dana od zaprimanja prigovora ili primjedbe.

Adresa za pismeni prigovor: Konverzija, Vidikovac 68, 52100 Pula

Email adresa za pismeni prigovor: info@konverzija.hr

Konverzija nastoji prema svojim najboljim mogućnostima rješavati sporove, primjedbe i prigovore mirnim putem.

Izvansudsko rješavanje potrošačkih sporova

Konverzija ulaže dobru volju da svaki eventualni spor ili pritužbu riješi sporazumno i mirnim putem. Ovime obavještavamo klijente o pravu da koristite mehanizme izvansudskog rješavanja potrošačkih sporova.